Bitcoin når en anden all time high, når den skubber til $ 30.000 ved nytår

Løbet til en imponerende $ 30.000-tal ved årets udgang har Bitcoin igen skubbet til en ny all-time high og overhalet sit tidligere varemærke let, da det toppede $ 28.530 på Coinmarket-hætten. Den nye all-time high er bare genert $ 300 højere end det varemærke, den satte tidligere på denne uge.

Bitcoin har udslettet $ 20.000-regionen i sin prismarsch efter at have krydset denne barriere den 16. december. Det er $ 8.500 dollar klatring er kommet om to uger med meget lidt modstand bortset fra en lille korrektion sidste gang det overtrådte $ 28.000 point.

Det næste store niveau er selvfølgelig $ 30.000, som ikke er ude af mulighederne den næste dag eller to for at se året ud og en ny stor milepæl. Hvis Bitcoin bliver ramt $ 30.000, vil det virkelig komme ind i nyt territorium med sine næste træk helt uforudsigelige.

Frem og op eller korrektion?

Spørgsmålet i den meget umiddelbare fremtid er, om Bitcoin Code simpelthen vil smadre igennem til $ 30.000 og bevæge sig højere derfra, hvis denne region måske er loftet, der forårsager et tilbagetrækning. analytikere mener stadig, at en tilbageførsel kan tage Bitcoin ned til eksisterende support på $ 19.500.

Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe fremhævede ikke desto mindre $ 27.500 som det kritiske område at bryde for at bane vejen for nye all-time højder.

Altcoin sæson?

Den nye all-time high for Bitcoin har igen stavet gode nyheder for altcoins. I går var det Polkadot, der kørte, mens det i dag stadig er op til at registrere en stigning på 50 procent i løbet af de sidste syv dage.

Ethereum rally også stadig, efter at det nåede de seneste tiders højder – og interessant nok har Ripples XRP oplevet gevinster på næsten 15 procent efter sit rædselshow efter SECs beslutning om at gå efter dem.