Bitcoin Revolution granskning: Allt du behöver veta

I den här recensionen av Bitcoin Revolution, en amerikansk-baserad utbytesplattform, tar vi en djupare titt på de invecklade detaljerna i denna form av utbyte, tillsammans med de för- och nackdelar som du bör vara medveten om och om du bör överväga att använda Bitcoin Revolution för att handla med krypto eller inte.

Bitcoin Revolutions historia

Bitcoin Revolution grundades 2011 och tillåter terminer och marginalhandel, precis som den traditionella börsen. Denna kryptovalutabörs spot som är baserad i USA måste följa reglerna i det landet och erbjuder endast cirka tjugo mynt för handel.

Detta kräver KYC-verifiering (Know Your Customer) för de flesta transaktioner över vissa miniminivåer, och kommer att kraftigt begränsa vissa förmågor på webbplatsen om det inte görs.

Den här plattformen med futures och marginalalternativ är lite mer avancerad när det gäller kapacitet och färdigheter som krävs än andra konkurrenter, inte i USA.

I september 2020 är Bitcoin Revolution den första kryptovalutabörsen som erkänns som en bank för digitala tillgångar och som omfattas juridiskt av FDIC-skydd.

Var finns Bitcoin Revolution tillgängligt?

Bitcoin Revolution är en relativt liberal plattform som utökar möjligheten att använda de tjänster som den erbjuder till ett brett spektrum av användare. Alla amerikanska invånare utom i New York och Washington kan registrera sig på webbplatsen. Dessutom kan de flesta länder i världen utom Kuba, Iran, Irak, Afghanistan, Japan, Nordkorea och Tadzjikistan också använda plattformen.

Det bör noteras att Japan är det enda land som, trots att det har en bra plattform för att stödja Bitcoin Revolution, inte tillåter handlare från det landet att använda Bitcoin Revolution. Det landet har en egen blomstrande kryptovalutamarknad som kan förklara denna detalj.

Vem använder och handlar?

Återigen är det värt att nämna att det finns amerikanska handelsregler på webbplatsen. Med marginaler och terminer är det en av de mer komplicerade plattformarna i denna vertikal. Av denna anledning rekommenderas erfarna handlare mest att använda sig av Bitcoin Revolutions plattform. Andra användningsområden är dock välkomna att registrera sig.

Den perfekta platsen verkar vara individer eller organisationer som behöver hålla sig i enlighet med amerikanska lagar på detta område, men som utför hundratals affärer under en viss månad. Det är här som avgifterna också blir mycket rimligare med volymhandel på plattformen.

Insättningsmetoder

Den här plattformen tillåter naturligtvis insättningar genom banköverföring i alla inlämnade mynt. Detta valutaområde fortsätter att expandera, men Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple och Tether är några av de andra sådana valutorna. Ytterligare Fiat-valutor via banköverföring som kanadensiska dollar, ero, amerikanska dollar och yen kan användas som kontosaldo-säkring på webbplatsen.

Insättningar är obegränsade även för icke KYC-kompatibla handlare, men uttag av medel kan vara begränsade. Insättningar kan endast ske med debet och kontanter i Kanada, och det finns inget stöd för kreditkortsinsättningar på webbplatsen av något slag. Dagliga insättningsgränser för Tier 2 (adressverifierade) kunder fångas upp på 2 000 USD per dag. Tier 1 bör utses ut kan endast transaktion med kryptovaluta, så värt den extra verifieringen för att utöka insättnings- och uttagsalternativen för många användare.